#NoVotisPxC – August Armengol, El #Vendrell

angladis-armengol

Armengol: abusos masclistes a una ex companya de partit

Agafem una idea sobre com és l’August Armengol del seu atac a la que havia estat cap de llista de PxC per Tarragona a les autonòmiques de novembre de 2010: Myriam Muñoz. Aquesta va deixar PxC poques setmanes després de les eleccions, amb greus crítiques vers la direcció. De l’Armengol, Muñoz va dir que “distribueix els sous dels seus regidors per al seu benefici personal”. Específicament, va plantejar dubtes respecte a on anava a parar el sou d’un càrrec de confiança de PxC a l’Ajuntament del Vendrell.

August Armengol va respondre amb una “Carta oberta a Myriam Muñoz”, plena d’insults masclistes, on la tracta de “ximple”, de “Barbie”, d'”inútil integral, una analfabeta funcional, una malalta mental”. Finalment afegeix: “Et dono un bon consell, de cor: calla d’una vegada perquè només fas el ridícul i et perjudiques a tu mateixa. Si el teu cervell de iogurt entén això com una amenaça, doncs endavant, princesa del regne de les barbies, denuncia’m i seguirem les rialles al jutjat.”

Entre tants insults no va tenir prou temps, per cert, per explicar què fa PxC amb els diners que rep de la gent del Vendrell.

Myriam Muñoz i el seu pare —també ex membre de PxC— posteriorment van interposar una demanda judicial contra l’Armengol, amb el resultat que aquest es va retractar dels insults. (Qui tingui interès pot saber més del culebrón aquí.)

Però, cal preguntar-se: quantes persones del Vendrell realment volen un personatge així com a regidor?


armengol_Pegida_retallada
Un ex simpatitzant de PxC al Vendrell explica que el partit està “ple de nazis”: afegeix que l’August Armengol, cap de llista de PxC al municipi, és un admirador de Hitler que recomana la seva obra als afiliats del partit.

L’historial de l’Armengol al GIL, antic partit del corrupte Jesús Gil.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s