#NoVotisPxC – Daniel Ordóñez, #Hospitalet

Dresde HernandoOrdoñezPegida 2

Daniel Ordóñez, regidor i cap de llista de PxC a l’Hospitalet de Llobregat, va ser detingut l’any 1999 per formar part d’una banda nazi extremadament violenta. No ha canviat gaire. A la foto, se’l veu en un acte del grup islamòfob Pegida, liderat per un nazi, a Alemanya el passat gener.

Segons Nació Digital:

“Ordóñez, amb tan sols 18 anys, era el més jove dels 7 que es van detenir a Barcelona, el que hi va haver a Badalona i el que hi va haver a Tortosa, que tenien fins a 24 anys (menys un que en tenia 27). “Aquests nou són, amb diferència, els més perillosos” dels ‘skins’ que hi havia a Barcelona, recalca la crònica de ‘La Vanguardia’ de llavors, signada per Domingo Marchena, tot citant el propi Mayor Oreja. “La seva especialitat és la violència com a forma de diversió”, va declarar el que era cap de la policia espanyola a Catalunya, Francisco Arrébola.

Els detinguts responen a l’estereotip ‘skin’: caçadores marca Bomber, pantalons ajustats, botes i simbologia nazi“, afegeix la crònica d”El País’ signada per Francesc Pascual. Segons va informar la policia, els nois es trobaven a la plaça de Ferran Reyes de la Sagrera i atemorien ciutadans als barris d’Horta, Eixample i la Sagrada Família.

Els agents els acusaven d’intent d’agressió sexual, coaccions i amenaces de mort, i pallisses a immigrants i nouvinguts. També d’haver atonyinat un guàrdia urbà de paisà que els va amonestar i un cubà de pell negra, així com d’haver obligat un home gran a cantar el ‘Cara al sol’ a mà alçada. La policia no descartava que haguessin instigat els disturbis a Ca n’Anglada.”

Més informació: DANIEL ORDOÑEZ: Un nazi que és regidor a L’Hospitalet

Ordónez_Ara

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s