#NoVotisPxC – Josep Maria Enguix, #Rubí

Josep Maria Enguix PxCRubi

Josep Maria Enguix, cap de llista de PxC a Rubí, es va enfadar amb una protesta pacífica contra un acte electoral del partit feixista en aquesta ciutat. Les seves declaracions a RubiTV van revelar la seva concepció de la democràcia:  “Si nosaltres entrem a l’ajuntament, l’ordenança de civisme canviarà i tindrem mà dura amb tots aquests col·lectius”.

Quan parla d'”aquests col·lectius”, se suposa que es refereix a les més de 450 entitats adherides a UCFR, que inclouen grups d’escoltes, associacions veïnals, grups de cultura popular… per a ell, organitzacions extremistes i perilloses. (No hem d’oblidar que els nazis alemanys van liquidar les organitzacions d’escoltes.)

Enguix va afegir que “El 80% de les persones que s’han manifestat no són de Rubí, o al menys jo no les considero de Rubí.” De fet, la protesta, organitzada per UCFR, la va formar gairebé exclusivament gent de Rubí. Amb les seves paraules, Enguix confirma el que sempre hem dit. Quan PxC diu que defensen “els de casa”, realment vol dir que defensen la gent propera als feixistes; la resta de les persones sobrem.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s