#NoVotisPxC – Juan Marín, Sant Andreu de la Barca

Juan Marin SAB

El portaveu de Plataforma per Catalunya a l’ajuntament de Sant Andreu de la Barca,
Juan Marín, assegura que “el 90% de les denuncies per violència de gènere són falses”. Se suposa que no ha llegit la propaganda de PxC Rubí (a baix) on diuen que defensen (d’una manera molt estranya, és cert) els dretes de les dones.

També ha parlat dels immigrants i ha donat la seva definició sobre qui són  ’els de casa’ al considerar els de casa “els europeus” i no “els musulmans”. Sembla no adonar-se que milions de persones europees també són musulmanes. Al mateix temps assegura que les seves mocions no són xenòfobes i cataloga de ‘casta’ a la resta de formacions polítiques del plenari municipal per no aprovar les seves mocions.

Durant el ple ordinari municipal del mes de Novembre  de 2013, Marín va qualificar Lluis Companys — President de Catalunya executat per Franco— de “colpista” i “assassí de masses”.

Tota una joia. Esperem que els i les votants de Sant Andreu de la Barca el deixin fora del consistori.

PxC Rubí defensa la “diginitat de les dones”

PxC_Rubi_Mujer

Es veu que la seva visió de la “diginitat de les dones” inclou 1: una imatge on sembla que una dona fa una salutació hitleriana; 2: una defensa del model tradicional de la família i la natalitat; 3: esteroetips respecte a les dones musulmanes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s