#NoVotisFeixista – “Som Catalans”, #Osona

Ravello_BNP

La nova formació Som Catalans advoca per la independència de Catalunya, provant d’aprofitar la conjuntura actual. Tanmateix, cal que la ciutadania sàpiga que el seu impulsor, Enrique Ravello, és un nazi que defensa el racisme genètic, i que el partit amb prou feines dissimula la seva orientació xenòfoba i discriminatòria.

A la foto a dalt, es veu com el Ravello participa en un acte del partit nazi britànic, el BNP.

L’any anterior, Ravello va parlar molt obertament en un altre acte amb nazis britànics, com informa La Directa:

“Ravello es mostra obertament racista davant d’ultres britànics”

“Des de l’any 3.000 abans de Crist fins el 1996, Espanya va mantenir la seva puresa racial: era blanca i indoeuropea. I llavors van començar a arribar àrabs, indis llatinoamericans, xinesos i pakistanesos. “Això no és immigració, sinó una invasió”. “No és una qüestió de religió, sinó de raça”: La puresa racial preservada durant cinc mil·lennis s’haurà perdut en els propers 25 anys. I un amenaçant matís: “Si ningú fa res”. No és habitual que els membres de PxC, avesats a adjectivar-se amb l’eufemístic “identitaris”, expressin el seu racisme d’una forma tan simple com explícita i amenaçadora. Però lluny de Catalunya i en un entorn familiar i clandestí el dirigent del partit Enrique Ravello va relaxar la vigilància…”

Les peripècies de Ravello per forçar la història ibèrica dins del seu esquema van ser especialment enrevessades en arribar a l’Edat Mitjana. País de les tres cultures, la cristiana, la jueva i la islàmica? Res d’això. Allò que els vells historiadors titllaven de ‘reconquesta’ va ser “una neteja ètnica”. “És un temps de lluites contínues de cristians contra musulmans. No hi havia cohabitació, no hi havia col·laboració, no hi havia multiculturalisme; no hi havia res d’això. Només hi havia blocs i guerres”. I tot va començar el 711… amb una conspiració. “Perquè els musulmans van poder conquerir Espanya de forma tan ràpida? Perquè hi havia algú a Espanya ajudant-los: els jueus”, il·luminà Ravello…”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s